Vindbare website

Vindbare website: € 995,-

Hoog in Google komen heeft met diverse zaken te maken. Een goede techniek, de juiste teksten op de juiste manier in je website gezet en een hoge populariteit van je website. De vakterm voor hoog in Google komen is: SEO. Search Engine Optimalisation. Ofwel: zoekmachine optimalisatie.

Vindbaar zijn door de juiste techniek

De techniek van je website is dat deel wat je niet ziet. Een slechte code zorgt voor drempels waardoor Google niet goed door je website heen kan lopen. Slechte code zorgt ook voor een website die langzaam laadt. Ook dit is nadelig voor je vindbaarheid. De juiste techniek krijg je met een professionele webdeveloper. En die hebben wij! Tevens is het belangrijk dat zaken als titels, teksten en plaatjes de juiste benaming en code hebben. Anders vertel je Google niet goed waar je website over gaat. Met een SiteToGo website hoef je je geen zorgen te maken over al deze zaken. Wij hebben alles al netjes voor je geregeld.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Een vindbare website door de juiste teksten

Google leest de teksten op je website en probeert zo te bepalen waar je website over gaat. Het is dus allereerst belangrijk om goed na te denken over relevante zoekwoorden. Ofwel: waar verwacht je dat je klanten naar zoeken? Deze zoekwoorden moet je op de juiste manier in je teksten gebruiken. Gelukkig krijg je bij een website van ons een handige handleiding ‘Hoog in Google’. Deze vertelt stap voor stap wat je moet doen om goed vindbaar te worden in Google.

Hoog in Google komen door een hoge populariteit

Het is voor Google moeilijk te bepalen wie bovenaan gezet moet worden als iedereen op een website dezelfde technieken toepast. Ofwel: als iedereen alles goed doet. Gelukkig zijn er heel veel van je concurrenten die lang niet alles goed doen op een website. Maar als je alles uit de kast wilt trekken voor een hoge positie in Google, dan moet je ook werken aan je populariteit. Je wordt populair door het genereren van links vanaf andere websites naar jouw website. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. Voor het genereren van links kun je denken aan: sociale media, blogs, forums, nieuwssites en startpagina’s. In onze handleiding ‘Hoog in Google’ geven we ook tips voor het verhogen van je populariteit. Dus wil je een goedkope website laten maken? SiteToGo!

Wij realiseren vindbare websites in heel Nederland

Wij hebben al vindbare websites gerealiseerd voor honderden bedrijven en instellingen. Met SiteToGo heb je een goedkoop webdesign maar wel een professioneel webdesign. Deze zitten door heel Nederland. Van Arnhem tot Utrecht en van Breda tot Groningen. Het maakt niet waar je zit, je zit bij SiteToGo altijd goed. Communicatie gaat via de telefoon en per e-mail. Je spreekt direct met de webdesigner die ook je website maakt.

Ontvang binnen één dag je offerte