Vindbare website: € 450,00

Hoog in Google komen heeft met diverse zaken te maken. Een goede techniek, de juiste teksten op de juiste manier in uw website gezet en een hoge populariteit van uw website. De vakterm voor hoog in Google komen is: SEO. Search Engine Optimalisation. Ofwel: zoekmachine optimalisatie.

Vindbaar zijn door de juiste techniek

De techniek van uw website is dat deel wat u niet ziet. Een slechte code zorgt voor drempels waardoor Google niet goed door uw website heen kan lopen. Slechte code zorgt ook voor een website die langzaam laad. Ook dit is nadelig voor uw vindbaarheid. De juiste techniek krijgt u met een professionele webdeveloper. En die hebben wij! Tevens is het belangrijk dat zaken als titels, teksten en plaatjes de juiste benamingen en code hebben. Anders vertelt u Google niet goed waar uw website over gaat. Met een SiteToGo website hoeft u zich geen zorgen te maken over al deze zaken. Wij hebben alles al netjes voor u geregeld.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Een vindbare website door de juiste teksten

Google leest de teksten op uw website en probeert zo te bepalen waar uw website over gaat. Het is dus als eerst belangrijk om goed na te denken over relevante zoekwoorden. Ofwel: Waar verwacht u dat uw klanten op gaan zoeken? Deze zoekwoorden moet u op de juiste manier in uw teksten gebruiken. Gelukkig krijgt u bij uw website van ons een handige handleiding ”Hoog in Google”. Deze vertelt stap voor stap wat u moet doen om goed vindbaar te worden in Google.

Hoog in Google komen door een hoge populariteit

Het is voor Google moeilijk te bepalen wie hij bovenaan moet zetten als iedereen op een website dezelfde technieken toepast. Ofwel: Als iedereen alles goed doet. Gelukkig zijn er heel veel van uw concurrenten die lang niet alles goed doen op een website. Maar als u alles uit de kast wilt trekken voor een hoge positie in Google, dan moet u ook werken aan uw populariteit. U wordt populair door het generen van links vanaf andere websites naar uw website. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. Voor het genereren van links kunt u denken aan: sociale media, blogs, forums, nieuwssites en startpagina’s. In onze handleiding ”Hoog in Google” geven we ook tips voor het verhogen van uw populariteit. Dus wilt u een goedkope website laten maken? SiteToGo!

Wij realiseren vindbare websites in heel Nederland

Wij hebben al vindbare websites gerealiseerd voor honderden bedrijven en instellingen. Met SiteToGo heeft u een goedkoop webdesign maar wel een professioneel webdesign. Deze zitten door heel Nederland. Van Arnhem tot Utrecht en van Breda tot Groningen. Het maakt niet waar u zit, u zit bij SiteToGo altijd goed. Communicatie gaat via de telefoon en per e-mail. U spreekt direct met de webdesigner die ook uw website maakt.

Ontvang binnen één dag uw offerte