Maatwerk website laten maken?

Je wilt een maatwerk website laten maken? Wij hebben 15+ jaar ervaring in de realisatie van volledig op maat ontwikkelde websites. SiteToGo is een product van ons bedrijf Doelbewust online marketing.

Logisch dus dat we websites realiseren vanuit de online marketing gedachte. Ofwel: écht optimaal voor Google en een website die bezoekers omzet in klanten.

Een maatwerk website of op thema basis?

Met SiteToGo realiseren wij websites op basis van onze ijzersterke eigen ontwikkelde thema’s. Door onze aanpak doen we dit voor zeer scherpe prijzen. Speciaal voor zzp’ers en kleine (startende) ondernemers.

Maar wij realiseren ook websites voor, vaak wat grotere, ondernemingen die een unieke maatwerk website wensen. Je website op maat wordt ontwikkeld volgens een aantal vaste stappen waarbij er intensief contact. Wil je een WordPress website laten maken volgens een vast thema of een maatwerk website? Neem contact met ons op voor advies.

 

bekijk ons maatwerk portfolio

Je maatwerk website ontwikkeld in fases

Wil je een maatwerk website laten maken dan doen we dit in een aantal fases. Tijdens het traject hebben we zeer regelmatig contact. Alles voor het allerbeste eindresultaat.

fase 1: Onderzoeksfase

We voeren een marktonderzoek en online marketing onderzoek uit. Tevens doen we een concurrentieanalyse. Hiermee inventariseren we wat positief en negatief opvalt aan websites van concurrenten.

Fase 2: Brainstormen

We bespreken de onderzoeken uit fase één en bepalen de structuur, opbouw en inhoud van de nieuwe website. Ook bepalen we de benodigde content voor de website. Dit is een uitgebreide brainstormsessie.

Fase 3: Ontwerpfase

Deze fase gaat in verschillende stappen. We ontwerpen eerst de hoofdpagina van je maatwerk website. Deze bespreken we uitgebreid. Daarna gaan we de vervolgpagina’s ontwerpen en alles opnieuw bespreken. In dit proces zitten meerdere correctierondes.

Fase 4: Technische realisatie

We gaan je website op maat bouwen in WordPress. Natuurlijk met de allerbeste techniek voor Google. We zorgen voor een aangepaste WordPress omgeving waarmee het onderhouden van je website heel eenvoudig wordt.

Fase 5: Testen en kwaliteitscontrole

We gaan eerst zelf de website volgens een vaste checklist uitgebreid testen. Dit doen we in alle denkbare browsers en op tablets en mobiels. We zorgen voor een perfecte oplevering. Na onze tests vragen we aan jou om de website nogmaals te testen.

Fase 6: We gaan live!

We gaan je nieuwe maatwerk website lanceren. Was er al een oude website? Dan houden we er natuurlijk rekening mee dat alles goed gaat voor je posities in Google. Er volgt ook een uitleg voor het zelf aanpassen van je website en een evaluatie.

Interesse in een maatwerk website?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel je vraag.  Natuurlijk mag je ons ook even bellen op: 085 – 2100 595.