Wilt u hoger in Google komen?

Meer dan 98% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Elke dag zijn mensen via Google op zoek naar de producten of diensten die u aanbied. U kunt op twee manieren hoog in Google komen:

1. Google AdWords
U kunt adverteren op Google via Google AdWords. Dit noemt men ook wel SEA (Search Engine Advertising) U komt direct bovenaan en betaald een bedrag per klik naar uw website. AdWords is zeer interessant om snel nieuwe klanten te krijgen. Meer over Google AdWords.

2. Hoger in de normale zoekresultaten komen
U kunt ook hoger komen in de normale (organische) zoekresultaten komen. Dit noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimalisation). Het geheime Google algoritme bepaalt hoe hoog u in Google komt. Met meer dan 16 jaar ervaring weten wij heel precies hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen.

Hoe komt u hoger in Google?

Wie er bovenaan de zoekmachine komt wordt in grote lijnen door twee factoren bepaald:

1) Google bekijkt elke pagina van jullie website op techniek en content. Laadt de website snel? Bevat de website geen technische fouten? Maar vooral: Wat voor teksten staan er op de website? Google probeert te bepalen wat de belangrijkste zoekwoorden op een pagina zijn. Met een verkeerde opbouw kan Google niet goed begrijpen waar een pagina over gaat. Dit zorgt ervoor dat je niet hoog in Google komt op de gewenste zoekwoorden.

2) Het tweede en belangrijkste element is populariteit. Hoe populairder jullie website is op een zoekwoord in vergelijking met de concurrent, hoe hoger de positie in Google. Populariteit is te beïnvloeden via slimme en actieve linkbuilding. Ofwel: links vanaf andere websites naar jullie website genereren. Daarbij gaat kwaliteit absoluut boven kwantiteit. Bepaalde links kunnen zelfs een negatief effect hebben. Bij linkbuilding vergroten we op maandelijkse basis jullie populariteit.

Gratis internet marketing en sitescan?

Wilt u weten wat voor kansen er zijn om hoger in Google te komen? Hoe vaak men op bepaalde zoektermen per maand zoekt? Waarom uw concurrenten boven u staan in Google? Wat er moet gebeuren om bovenaan te komen? Via een gratis scan brengen we dit voor u in kaart.

Vul onderstaande formulier in en ontvang een gratis internet marketing en sitescan: