Wil je hoger in Google komen?

Wij zijn een webdesign bureau met een online marketing afdeling. Dagelijks helpen we onze klanten aan hogere posities in Google.

Meer dan 98% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Elke dag zijn mensen via Google op zoek naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Je kunt op twee manieren hoog in Google komen:

1. Google AdWords
Je kunt adverteren op Google via Google AdWords. Dit wordt ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd. Je komt dan direct bovenaan en betaalt een bedrag per klik naar je website. AdWords is zeer interessant om snel nieuwe klanten te krijgen.

Meer over Google AdWords.

2. Hoger in de normale zoekresultaten komen
Je kunt ook hoger komen in de normale (organische) zoekresultaten komen. Dit staat bekend als SEO (Search Engine Optimization). Het geheime Google algoritme bepaalt hoe hoog je in Google komt. Met meer dan 16 jaar ervaring weten wij heel precies hoe we dit voor elkaar moeten krijgen.

Hoe kom je hoger in Google?

Wie er bovenaan in de zoekmachine komt, wordt in grote lijnen door twee factoren bepaald:

1) Google bekijkt elke pagina van de website op techniek en content. Laadt de website snel? Bevat de website geen technische fouten? En met name: wat voor teksten staan er op de website? Google probeert te bepalen wat de belangrijkste zoekwoorden op een pagina zijn. Met een verkeerde opbouw kan Google niet goed begrijpen waar een pagina over gaat. Dit zorgt ervoor dat je niet hoog in Google komt op je gewenste zoekwoorden.

2) Het tweede en belangrijkste element is populariteit. Hoe populairder de website is op een zoekwoord vergeleken met de concurrent, des te hoger de positie in Google. Populariteit is te beïnvloeden via slimme en actieve linkbuilding. Ofwel: links vanaf andere websites naar jouw website genereren. Daarbij gaat kwaliteit absoluut boven kwantiteit. Bepaalde links kunnen zelfs een negatief effect hebben. Bij linkbuilding vergroten we op maandelijkse basis de populariteit van je website.

Gratis internet marketing en sitescan?

Wil je weten wat voor kansen er zijn om hoger in Google te komen? Hoe vaak er op bepaalde zoektermen per maand gezocht wordt? Waarom je concurrenten boven jou staan in Google? Wat er moet gebeuren om bovenaan te komen? Via een gratis scan brengen we dit graag voor je in kaart.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis internet marketing en sitescan: