Nieuwe klanten met Google AdWords

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google. U komt direct helemaal bovenaan in de zoekresultaten. We sturen heel gericht verkeer naar uw website op o.a. zoekwoorden en regio. Google AdWords is zeer interessant om in een hele snelle tijd veel nieuwe leads te krijgen!

AdWords veilingsysteem en kwaliteitscores

AdWords is een complex systeem. Het werkt volgens een veilingsprincipe: De markt bepaalt wat een klik kost. Tevens zit er een kwaliteitscores systeem in: Hoe beter de kwaliteit per zoekwoord (een getal van 0 tot 10 geeft dit aan) hoe goedkoper de klik en hoe hoger de positie. Kortingen lopen op tot 30% maar de boete tot 600%.
In combinatie met de continu nieuwe functies en veranderingen in AdWords is het belangrijk om een campagne te beheren en steeds verder te optimaliseren.

Is uw AdWords campagne in lijn met uw website?

Voor de kwaliteitscore kijkt Google ook of de website in lijn is qua zoekwoorden e.d. met de AdWords campagne. Vandaar dat wij bij het beheer ook kijken naar uw website en hier over in overleg gaan om content aan te scherpen. Dit natuurlijk allemaal in onderling overleg.

Gratis internet marketing en sitescan?

Wilt u weten wat voor kansen er zijn om hoger in Google te komen? Hoe vaak men op bepaalde zoektermen per maand zoekt? Waarom uw concurrenten boven u staan in Google? Wat er moet gebeuren om bovenaan te komen? Via een gratis scan brengen we dit voor u in kaart.

Vul onderstaande formulier in en ontvang een gratis internet marketing en sitescan: