fbpx

Webdesigner gezocht?

vanaf € 995,- | 15+ jaar ervaring | klantwaardering 9.3

De webdesigners van SiteToGo werken nauw samenwerken met ons online marketing team. Een webdesigner van SiteToGo is daardoor niet alleen goed in het maken van een fantastisch ontwerp. Je website is ook optimaal gebouwd en ingedeeld voor Google. En websites van SiteToGo zetten bezoekers om in klanten!

Bekijk ons portfolio Vrijblijvende offerte ontvangen

Wat zeggen onze klanten?

Meer dan 800 TEVREDEN KLANTEN hebben bij ons hun website laten maken. Zij geven ons gemiddeld een 9.3

"Zeer mooie uitstraling van de website, fijn dat er meegedacht wordt over de optimale indeling van mijn website."

Angelique Konings

Mondzorg Konings

"SiteToGo is een absolute aanrader! Het zijn echte specialisten. Een mooi eindresultaat en veel beter vindbaar in Google."

Arthur Huizinga

ArtVideo

"SiteToGo heeft een mooie, duidelijke website voor ons gemaakt. We krijgen merkbaar meer klanten."

Jaco Goudriaan

Lichtkunde Advies

Online succes met een website van SiteToGo

Webdesigner met focus op vindbaarheid en resultaat

Een prachtig ontworpen website spreekt voor zich. Maar wat maakt een webdesigner succesvol voor jouw bedrijf? Onze webdesigners werken nauw samen met onze online marketing afdeling. Dit zorgt voor een webdesign met écht een optimale opbouw en indeling voor Google. En een SiteToGo website zet bezoekers aan tot actie. Ofwel: Alles is erop gericht om bezoekers om te zetten in klanten.

Je website vindbaar in Google

Meer dan 200 factoren bepalen wie er bovenaan in Google komt en wie onderaan. Het fundament van je vindbaarheid online is de techniek en opbouw van je website. Is deze niet perfect dan scoor je niet het maximale aantal punten. Als online marketing bureau hebben we jarenlange ervaring in zoekmachine optimalisatie (SEO). Ofwel: Er voor zorgen dat websites op belangrijke zoekterm hoog in Google komen. Natuurlijk gebruiken we al deze opgebouwde kennis bij de realisatie van je website.

Je website zet bezoekers aan tot actie

Een slimme webdesigner zet slimme call-to-actions in je website. Dit zijn elementen welke bezoekers aansporen tot actie. Maar welke actie elementen zet je in een website? Hoe laat je deze eruit springen? Wij hebben al 800+ websites mogen maken. Door het resultaat bij onze klanten goed te monitoren, weten we wat wel en niet goed werkt. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat onze webdesigners je website écht optimaal maken.

WordPress webdesigner
webdesigner

Bekijk ons PORTFOLIO en ontdek de KWALITEIT waar we voor staan. Aandacht voor detail.

Massagepraktijk Surrender

PD Finance

Jouw Sportschool

Je website gemaakt door een SiteToGo Webdesigner in WordPress

Website of webshop laten maken? Wij maken al onze websites in WordPress en hebben daar vele jaren ervaring in. De achterkant van WordPress hebben we een stuk eenvoudiger voor je gemaakt. Hierdoor is het zelf aanpassen van je website zeer eenvoudig. En kom je er toch even niet uit? Dan bel je even met één van onze webdesigners. Deze leggen je graag uit hoe je je website aanpassing kunt doen in WordPress.

Gemaakt in Wordpress en simpel aan te passen

Wij hebben Wordpress eenvoudiger voor je gemaakt. Wat aanpassen aan je website? Dit is echt supersimpel.

Je website is écht optimaal voor Google

Als online marketing specialisten kan je vertrouwen op de beste techniek en opbouw voor Google.

DIT MAAKT ONS UNIEK

Je site gemaakt door online marketeers

SiteToGo is van Doelbewust online marketing. Logisch dat vindbaar & resultaatgericht altijd onze hoofdfocus is.

technische updates doen wij gewoon voor je

Wij garanderen dat je website altijd goed blijft werken. Wordpress en plugin updates doen wij voor je.

ALL-IN betekent echt ALL-IN bij SiteToGo.

Voor de scherpe prijs van € 995,- heb je werkelijk alles geregeld:
  • Prachtig webdesign
  • Met eigen domeinnaam en e-mail
  • Inclusief 10 stockfoto's
  • Onbeperkte vriendelijke support
  • Maandelijkse technische updates
  • Dagelijkse backups
Bekijk complete aanbod

Meer mensen = meer kennis = meer resultaat

Freelance webdesigner inhuren of een webdesign bureau?

Je hebt een webdesigner gezocht. Maar kies je voor een freelance webdesigner of een webdesign bureau? Wij zijn geen freelancer webdesigners. Het voordeel van een freelance webdesigner inhuren kan natuurlijk zijn dat deze goedkoper is. Lagere kosten kan dus het voordeel zijn. Maar wat voor nadelen kunnen er zitten aan het inhuren van een freelance webdesigner?

Een freelance webdesigner is een eenpitter. Ofwel: één persoon die je complete website gaat maken. Een website laten maken komen echter veel verschillende disciplines bij kijken. Namelijk: De technische bouw van je website, het ontwerp van je website, de vindbaarheid van je website en de optimale communicatie op je website. De online wereld is concurrent. Resultaat krijg je alleen als je alle facetten optimaal doet. Toch kan je gewoon een betaalbare website laten maken. Gewoon via SiteToGo.

De vraag is: Vind je al deze kwaliteiten in één persoon? Of zou een bureau met meerdere medewerkers meer kennis in huis hebben. Een SiteToGo webdesigner werkt intensief samen met z’n collega’s. Bijvoorbeeld met de online marketing afdeling van SiteToGo. Door deze samenwerking weten we het maximale resultaat te boeken. Want wat heb je aan een goedkopere website als er vervolgens geen klanten uitkomen?

website laten maken

Honderden aanbieders. Waarom zou je voor SiteToGo kiezen?

Webdesigner offerte aanvragen? Hoe vergelijk je aanbieders.

We snappen dat het vergelijken van webdesigners lastig kan zijn. Een webdesigner offerte aanvragen kan al een hele uitdaging zijn. Want kies je bedrijven welke het beste resultaat voor je gaan boeken. En hoe zorg je ervoor dat je niet onnodig teveel betaalt?

Lees ons artikel Wat kost een website laten maken om tips te lezen hoe je slim vergelijkt tussen aanbieders.

Kies een bureau met online marketing kennis

Wij adviseren sowieso te kijken naar ervaring, reacties van klanten, het portfolio en door gewoon partijen te bellen en te kijken of je een klik hebt. Een webdesign bureau met online marketing kennis in huis heeft wat ons betreft een streepje voor. Deze kijken anders naar een website en hebben extra kennis in huis. Is je website af? Dan kan je bij een online marketing bureau ook terecht om met een slimme strategie nog meer potentiële klanten naar je website te trekken.

WordPress website laten maken

Stel je vraag of ontvang een VRIJBLIJVENDE OFFERTE:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij maken websites voor klanten in heel Nederland

Het maakt ons niet uit waar je zit met je bedrijf. Wij hebben klanten door het hele land. We hebben contact met elkaar via e-mail en telefoon. Maar even persoonlijk afspreken met één van onze webdesigners? Dat kan natuurlijk ook.

Offerte aanvragen

webdesign klanten door heel Nederland

Wordpress tips

10 WordPress tips die iedereen moet weten

Lees meer
Team page - over ons webdesign

5 tips voor een goede teampagina (over ons)

Lees meer
Landingspagina effectief inrichten

Hoe richt je een goede landingspagina in? 10 tips!

Lees meer