Vaak krijgen we de vraag hoe wij een website kunnen realiseren voor zo’n laag bedrag. Het antwoord is eenvoudig: onze marges zijn laag en wij hebben het proces voor het realiseren van een website slim aangepakt. Dus heb je een website nodig dan hoeft dat helemaal geen duizenden euro’s te kosten!

Website laten maken en weinig budget?

Bij ons kun je een website laten maken binnen één week! SiteToGo is zeker geen uitgekleed product. Wij leveren een all-in website. En ook na de oplevering een perfecte service! Immers wil je ook een website die altijd online is en snel laadt. Wil je niet op een gegeven moment een verouderd beheersysteem? Wij updaten ons systeem automatisch. Zo loop je altijd mee met de nieuwste versie. Wij leveren ook deskundige telefonische support voor al je vragen. Uniek is onze website code updater. Hiermee voorzien wij je website continu van geoptimaliseerde code. Je website blijft hetzelfde, maar onderhuids profiteer je van nieuwe technieken voor een betere vindbaarheid en je website blijft ook werken in de nieuwste internet browsers. We zien dat een groeiende groep die behoefte heeft aan een website. Denk onder andere aan zzp’ers. Hier zijn er inmiddels al meer dan 1 miljoen van. Veel van deze mensen kiezen voor SiteToGo.

Snel een website nodig?

Wij kunnen je website binnen één week realiseren. Het is daarbij echter wel belangrijk dat communicatie vlot verloopt. Immers als je niet snel reageert op ons ontwerp voorstel dan kunnen we deze korte doorlooptijd niet halen. Tevens moet je voor aanvang teksten en afbeeldingen aangeleverd hebben. Optioneel kunnen we je hier trouwens ook bij helpen. We hebben zelfs wel eens binnen 1 dag een website gerealiseerd. Dus als je snel een website nodig heeft, dan zit je bij SiteToGo perfect!

Wellicht geven de antwoorden op bovenstaande vragen twijfel. Een goede website levert je klanten op, kun je zelf gemakkelijk aanpassen en is gemaakt door een bureau waarop je altijd terug kunt vallen. Met een website van SiteToGo kun je vertrouwen op 16 jaar ervaring.

Onze tevreden klanten zitten niet alleen vlak bij ons!

Het is zeker niet zo dat wij slechts klanten bedienen in onze directe regio. Onze klanten zitten namelijk in alle windrichtingen. Bijvoorbeeld in Amersfoort, Tiel, Arnhem, Rotterdam of Groenlo. Neem dus ook gerust contact op als je wat verder weg zit! Ook al is de afstand wat groter, wij gaan altijd voor een warme en langdurige relatie met onze klanten!

Ontvang binnen één dag uw offerte