Wij gaan efficiënt te werk en werken met kleine marges. Vandaar dat u bij ons niet duizenden euro’s kwijt bent voor een website. Voor slechts € 450,00 realiseren wij uw website. Zo zijn wij website makers die er ook zijn voor mensen met een kleiner budget!

Wat is belangrijk voor uw nieuwe website?

U heeft een website nodig. Maar waar moet u op letten? Hoe vergelijkt u duizenden partijen die allemaal uw website kunnen maken? We snappen dat het wel eens lastig kan zijn om de juiste website maker te selecteren.

Als eerst is het belangrijk om op uw gevoel af te gaan. Als u het website bureau belt klinken ze dan vriendelijk en als professionals? Kunnen ze u goed van informatie voorzien? Kunt u er vrijblijvend een offerte websiteaanvragen? Nemen ze de tijd voor u? Het is belangrijk om te ontdekken of het een heel groot bureau is of juist een éénpitter. Een éénpitter heeft als nadeel dat continuïteit bieden wel eens een probleem kan zijn. En dat er altijd beperkte kennis is bij één persoon. Een heel groot bedrijf kan ook nadelen hebben. Maakt u hierin uw eigen keuze.

Een ontwerp wat perfect bij uw onderneming past!

Uw website moet natuurlijk een professioneel mooi ontwerp krijgen. Of een website bureau dit in de vingers heeft kunt u bepalen door goed naar het ontwerp te kijken van hun eigen website. Tevens door goed naar hun portfolio (website voorbeelden) te kijken.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Zelf uw website makkelijk kunnen aanpassen!

U wilt straks zelf uw website kunnen aanpassen. Vraag aan uw website maker goed met wat voor systeem dit straks kan. Is het open source? Deze systemen zijn vaak behoorlijk complex om te begrijpen. Eventueel kunt u vragen om een demonstratie of vragen hoe en wat precies aan te passen is aan uw website.

Zorgt uw website maker voor een vindbare website?

U wilt natuurlijk ook een vindbare website. Vraag goed wat dit bedrijf eraan doet om uw website goed vindbaar te maken. Wij leveren overigens bij elke SiteToGo website een handig stappenplan hoe u ook zelf er voor kunt zorgen om perfect vindbaar te worden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan