Wij gaan efficiënt te werk en werken met kleine marges. Vandaar dat je bij ons niet duizenden euro’s kwijt bent voor een website. Voor slechts € 549,- realiseren wij je website. Zo zijn wij website makers die er ook zijn voor mensen met een kleiner budget!

Wat is belangrijk voor je nieuwe website?

Je hebt een website nodig. Maar waar moet je op letten? Hoe vergelijk je duizenden partijen die allemaal jouw website kunnen maken? We begrijpen dat het wel eens lastig kan zijn om de juiste website maker te selecteren.

Als eerste is het belangrijk om op je gevoel af te gaan. Als je het website bureau belt klinken ze dan vriendelijk en als professionals? Kunnen ze je goed van informatie voorzien? Kun je er vrijblijvend een offerte website aanvragen? Nemen ze de tijd voor je? Het is belangrijk om te ontdekken of het een heel groot bureau is of juist een éénpitter. Een éénpitter heeft als nadeel dat continuïteit bieden wel eens een probleem kan zijn. En dat er altijd beperkte kennis is bij één persoon. Een heel groot bedrijf kan ook nadelen hebben. Maak hierin je eigen keuze.

Een ontwerp dat perfect bij je onderneming past!

Je website moet natuurlijk een professioneel mooi ontwerp krijgen. Of een website bureau dit in de vingers heeft kun je bepalen door goed naar het ontwerp te kijken van je eigen website. Tevens door goed naar hun portfolio (website voorbeelden) te kijken.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Zelf je website makkelijk kunnen aanpassen!

Je wilt straks zelf je website kunnen aanpassen. Vraag aan je website maker goed met wat voor systeem dit straks kan. Is het open source? Deze systemen zijn vaak behoorlijk complex om te begrijpen. Eventueel kun je vragen om een demonstratie of vragen hoe en wat precies aan te passen is aan je website.

Zorg je website maker voor een vindbare website?

Je wilt natuurlijk ook een vindbare website. Vraag goed wat dit bedrijf eraan doet om je website goed vindbaar te maken. Wij leveren overigens bij elke SiteToGo website een handig stappenplan hoe je er ook zelf voor kunt zorgen om perfect vindbaar te worden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan