fbpx

Wil je een website laten maken door studenten? Lees hoe je goed vergelijkt

Een website laten maken door studenten kan een goede keuze zijn. Op deze pagina leggen we helder uit waar je op moet letten bij je keuze. En leggen we de verschillen uit tussen een bedrijf of een student voor het laten maken van je website. Wil je al direct weten wat wij rekenen om een professionele website laten maken? Dat is slechts € 995,- ALL-IN. Zonder verrassingen achteraf.

vrijblijvend adviesgesprek? bekijk ons portfolio

Wat zeggen onze klanten?

Meer dan 800 TEVREDEN KLANTEN hebben bij ons hun website laten maken. Zij geven ons gemiddeld een 9.3

"Zeer mooie uitstraling van de website, fijn dat er meegedacht wordt over de optimale indeling van mijn website."

Angelique Konings

Mondzorg Konings

"SiteToGo is een absolute aanrader! Het zijn echte specialisten. Een mooi eindresultaat en veel beter vindbaar in Google."

Arthur Huizinga

ArtVideo

"SiteToGo heeft een mooie, duidelijke website voor ons gemaakt. We krijgen merkbaar meer klanten."

Jaco Goudriaan

Lichtkunde Advies

Hoe vergelijk je slim en maak je de beste keuze

Website laten maken door studenten of door een bedrijf?

Je wilt een nieuwe website laten maken. Er zijn honderden aanbieders online te vinden. Van grote bedrijven die dure maatwerk websites maken tot studenten die in hun vrije tijd soms een website maken voor een paar euro.

Je website laten maken door studenten of door een bedrijf? Hoe vind je in deze wirwar van aanbieders de juiste partij? Wij adviseren dat je jezelf eerst een aantal slimme vragen stelt:

Wat zouden voordelen zijn van een student?

 • Je gunt een student dit werk
 • Wellicht goedkoop

Wat zouden nadelen zijn van een student?

 • Kan een student je in de toekomst altijd snel support bieden bij vragen of problemen?
 • Heeft een student alle kennis in huis voor het maken van een website die voor je gaat werken? (kennis van techniek, ontwerp, online marketing, conversie)
 • Werkt een student met een gedownload/gekocht webdesign template? Deze worden vaak op een gegeven moment niet meer ondersteund
 • Voort de student continu de laatste (belangrijke) technische updates uit aan je website? Zodat je website niet gehackt wordt en altijd goed werkt
 • Kan de student je in de toekomst ook ondersteunen bij online marketing? Bijvoorbeeld om je site beter vindbaar te maken?
 • Is een student in de toekomst snel beschikbaar voor je bij een probleem?
 • Met je zelf je hosting en mail los regelen bij een hostingspartij? En moet je daar terecht voor problemen met je website en mail in de toekomst?
 • Je wilt iets aanpassen aan je website. Kan je de student tijdens kantooruren altijd even bellen voor een snelle vraag?
professionele website laten maken

Bekijk ons PORTFOLIO en ontdek de KWALITEIT waar we voor staan. Aandacht voor detail.

Massagepraktijk Surrender

PD Finance

Jouw Sportschool

Wat levert het je op als je één klant krijgt via je site? Je website laten maken door studenten of door een bedrijf? Verwacht je een verschil?

Als een student een website voor je kan maken voor bijvoorbeeld 100 euro, dan kan dit interessant zijn. Maar stel dat je graag met je website ook veel klanten wilt krijgen. Ofwel: Een website die voor je werkt. Bedenk je dan goed of een student je hier optimaal bij kan helpen.

Stel dat een website 100 euro kost maar het levert je maandelijks geen tot nauwelijks klanten op. Of een website gemaakt door een professioneel bedrijf, welke je maandelijks slechts 2 klanten oplevert? Want zou de waarde van deze twee klanten zijn voor je bedrijf? Is je website laten maken door studenten is dan nog wel de slimste keuze? Of is het krijgen van klanten via je website niet belangrijk en wil je slechts een nette website?

Gemaakt in Wordpress en simpel aan te passen

Wij hebben Wordpress eenvoudiger voor je gemaakt. Wat aanpassen aan je website? Dit is echt supersimpel.

Je website is écht optimaal voor Google

Als online marketing specialisten kan je vertrouwen op de beste techniek en opbouw voor Google.

DIT MAAKT ONS UNIEK

Je site gemaakt door online marketeers

SiteToGo is van Doelbewust online marketing. Logisch dat vindbaar & resultaatgericht altijd onze hoofdfocus is.

technische updates doen wij gewoon voor je

Wij garanderen dat je website altijd goed blijft werken. Wordpress en plugin updates doen wij voor je.

ALL-IN betekent echt ALL-IN bij SiteToGo.

Voor de scherpe prijs van € 995,- heb je werkelijk alles geregeld:
 • Prachtig webdesign
 • Met eigen domeinnaam en e-mail
 • Inclusief 10 stockfoto's
 • Onbeperkte vriendelijke support
 • Maandelijkse technische updates
 • Dagelijkse backups
Bekijk complete aanbod

Het nadeel van werken met gekochte/gedownloade templates

Drie manieren voor webdesigners om een website te bouwen

In grote lijnen kan een webdesigner op drie manieren een website voor je realiseren. Alle drie de opties zitten voordelen en nadelen aan. Maar in alle gevallen adviseren we je niet te kiezen voor een standaard gekocht/gedownload thema. Hieronder leggen we uit waarom. Website laten maken door studenten? Wees je bewust van de drie opties.

Drie opties waar je uit kunt kiezen:

 1. compleet op maat ontwikkeld webdesign
 2. vanuit een eigen ontwikkeld webdesign thema
 3. op basis van een gekocht/gedownload webdesign template

Keuze 1: Compleet op maat ontwikkeld webdesign

De eerste optie betekent dat een webdesigner begint met een leeg vel “papier” en vanuit Photoshop je website gaat ontwerpen. Daarna wordt de hele techniek van je website regel voor regel geschreven. Je krijgt een unieke website. Maar dit proces is heel arbeidsintensief. Een hele goede webdesigner zal hier nog steeds vele dagen voor nodig hebben. Vandaar dat een complete maatwerk website over het algemeen een behoorlijk prijskaartje heeft. Wil je je website laten maken door studenten? Deze kiezen zelden voor deze oplossing.

Keuze 2: Vanuit een eigen ontwikkeld webdesign thema

Deze optie is eigenlijk het beste van twee werelden als je niet wilt gaan voor een hele dure website. Doordat een webdesign bureau werkt met een eigen ontwikkeld thema is je website een stuk goedkoper dan bij maatwerk. En laat je je website maken door een goed bureau, dan kunnen ze dit thema flink voor je aanpassen. Dit zodat je alsnog een website krijgt met een heel eigen uitstraling.

Keuze 3: Op basis van een gekocht/gedownload webdesign template

We zien praktisch altijd dat deze optie gekozen wordt door studenten. En deze keuze zitten serieuze risico’s aan vast. Vandaar dat we hier deze keuze uitgebreid voor je uitleggen. Scroll verder naar beneden om deze te lezen.

website laten maken door studenten

Kies voor maatwerk of voor een eigen ontwikkeld thema

De nadelen en risico’s van een gekocht/gedownload thema

Online kan je duizenden webdesign thema’s kopen. Vaak voor bedragen van slechts 50 dollar. We zien heel vaak dat studenten deze optie kiezen. Dit is de makkelijkste en snelste manier om een website te maken. Maar er zitten nogal grote risico’s aan vast.

Een website laten maken door studenten betekent vaak dat je een website krijgt op basis van een gekocht/gedownload thema. Thema’s templates worden vol gestopt met plugins en modules. Dit om een brede doelgroep aan te spreken. Want hoe groter de doelgroep die het thema interessant vindt, hoe vaker ze die 50 dollar kunnen verdienen.

 

Wat zijn de nadelen die veelvuldig voorkomen:

 • Trage websites doordat ze zo vol zitten met plugins/modules en allerlei functies (Die je vaak ook helemaal niet gebruikt)
 • Ondersteuning die op een gegeven moment niet meer gegeven wordt op het thema. Daardoor kan je WordPress niet meer updaten en loop je beveiligingsrisico’s
 • Toekomstige ontwerp/layout aanpassingen aan je website zijn veel werk. En bij nieuwe thema updates worden deze weer verwijderd of aangepast
 • Niet goed vindbaar in Google. O.a. doordat je website traag is of de layout niet optimaal is voor Google
 • Lastig zelf je website aanpassen doordat er zoveel functies en modules zitten in de achterkant van je website
 • Plugins die niet meer ge-update kunnen worden omdat ze niet meer ondersteund worden. Met als risico: functies werken in je website niet meer.

Wij adviseren nooit te werken met standaard templates. Het plezier van je website die snel af is en de goedkope prijs ben je vergeten als de problemen beginnen te komen. Het steeds weer herstellen van deze problemen is ook een stuk duurder dan ineens alles goed geregeld hebben.

webdesign bureau

Stel je vraag of ontvang een VRIJBLIJVENDE OFFERTE:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

+800 klanten door heel Nederland

Wij zitten in het midden van Nederland. In de plaats Veenendaal. Maar wij hebben klanten door heel het land. Dus zit je bijvoorbeeld in Barneveld, Arnhem of Webdesign Rhenen. Natuurlijk kunnen we persoonlijk afspreken. Maar we werken ook heel vaak op afstand. Contact hebben we dan telefonisch en per e-mail. Geen probleem!

Offerte aanvragen

webdesign klanten door heel Nederland

Wordpress tips

10 WordPress tips die iedereen moet weten

Lees meer
Team page - over ons webdesign

5 tips voor een goede teampagina (over ons)

Lees meer
Landingspagina effectief inrichten

Hoe richt je een goede landingspagina in? 10 tips!

Lees meer