Wilt u een website laten maken door studenten? Dit kan een goede keuze zijn. Een student kan de juiste kennis in huis hebben om een goede website neer te zetten. Echter zitten er ook serieuze nadelen aan een student. In dit artikel leggen wij de voor en nadelen duidelijk uit. Waarom we dit doen en niet alleen SiteToGo promoten? We snappen dat het lastig is een goede keuze te maken. En soms is een student de perfecte optie. Maar wij willen graag adviseren en goed vergeleken worden met anderen. Zodat u een 100% goed gevoel heeft als u uw website laat maken door studenten of door ons!

Voordelen en nadelen van studenten!

Een voordeel is het dat een student over het algemeen weinig geld vraagt. Vooral als hij het zwart doet kan een bedrijf hier natuurlijk niet mee concurreren. Om de website te realiseren gebruikt de student bijvoorbeeld een standaard ontwerp en beheersysteem (CMS) voor het maken van uw website. Het is daarbij belangrijk om de student goed te vragen wat voor een beheersysteem hij gaat gebruiken. Soms wordt er helemaal voor geen beheersysteem gekozen. U kunt dan niet zelf eenvoudig uw website aanpassen. En soms wordt er voor open source gekozen. Dit kunnen nog wel eens lastige systemen zijn.

Website laten maken door studenten slim?

Het belangrijkste nadeel van een student is toch wel dat deze vaak geen continuïteit in z”n dienstverlening kan geven. Hij heeft geen tijd meer of z”n interesses zijn verschoven. Of hij is klaar met studeren en gaat aan de slag. Kan deze student u altijd de perfecte service bieden? Bijvoorbeeld als u uw website wilt uitbreiden of met vragen zit? Kan deze student u ook helpen met internet marketing? Bijvoorbeeld om u hoger in Google te zetten? Een goedkope website laten maken door studenten is wellicht geen goede keuze? Kies voor een professionele webdesigner die kan zorgen voor continuïteit!

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Geen studenten wel 16 jaar ervaring!

Wij zijn een webdesign bureau met klanten door het hele land. Veel van onze klanten komen bij ons via en aanbeveling van een bestaande klant. Fantastisch! Want wie gaat iemand aanbevelen die niet tevreden is? Wij hebben tevreden klanten door het hele land. Bijvoorbeeld in Wageningen, Nieuwegein, Kerkrade en Tiel. Bel ons en laat u adviseren of vraag een offerte aan.

Ontvang binnen één dag uw offerte