Wil je een website laten maken door studenten? Dit kan een goede keuze zijn. Een student kan de juiste kennis in huis hebben om een goede website neer te zetten. Echter zitten er ook serieuze nadelen aan een student. In dit artikel leggen wij de voor- en nadelen duidelijk uit. Waarom we dit doen en niet alleen SiteToGo promoten? We begrijpen dat het lastig is een goede keuze te maken. Soms lijkt een student de perfecte optie. Wij willen graag adviseren en goed vergelijken met anderen. Zodat je voor de volle100 procent een goed gevoel hebt als je besluit je website te laten maken door studenten of door ons!

Voor- en nadelen van studenten!

Een voordeel van het inschakelen van een student is, dat het over het algemeen weinig geld kost. Vooral als de student het zwart doet, kan een bedrijf hier natuurlijk nooit mee concurreren. Om de website te realiseren gebruikt de student bijvoorbeeld een standaardontwerp en een beheersysteem (CMS) voor het maken van je website. Het is daarbij belangrijk om de student te vragen wat voor beheersysteem gebruikt gaat worden. Soms wordt er helemaal geen beheersysteem gekozen. Je kunt dan niet eenvoudig zelf je website aanpassen. Soms wordt er voor open source gekozen. Dit kunnen nog weleens lastige systemen zijn.

Website laten maken door studenten slim?

Het belangrijkste nadeel van een student is toch wel dat deze vaak geen continuïteit in zijn dienstverlening kan geven. De student heeft geen tijd meer of de interesses zijn verschoven. Wellicht is de student klaar met studeren en gaat hij zelf aan de slag. Kan deze student je altijd de perfecte service bieden? Bijvoorbeeld als je je website wilt uitbreiden of met vragen zit? Kan de student je ook helpen met internetmarketing? Bijvoorbeeld om je hoger in Google te zetten? Een goedkope website laten maken door studenten is wellicht geen goede keuze. Kies voor een professionele webdesigner die kan zorgen voor continuïteit!

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Geen studenten, wel 16 jaar ervaring!

Wij zijn een webdesign bureau met klanten door het hele land. Veel van onze klanten komen bij ons via een aanbeveling van een bestaande klant. Fantastisch, want wie gaat iemand aanbevelen die niet tevreden is? Wij hebben tevreden klanten door het hele land. Bijvoorbeeld in Wageningen, Nieuwegein, Kerkrade en Tiel. Bel ons en laat je adviseren of vraag nu direct een offerte aan.

Ontvang binnen één dag je offerte