Voor een goede website heb je eigenlijk meerdere personen nodig: een webdesigner, een techneut en een marketeer. Helemaal compleet is het met een tekstschrijver en een fotograaf erbij. Bij SiteToGo werkt een team van specialisten aan de realisatie van jouw website. Dus een website bouwer gezocht? Er zijn meerdere personen nodig voor een website. Zo krijg je een website die op alle vlakken optimaal is.

De webdesigner

Een website bouwer gezocht? De webdesigner is meer dan een normale vormgever. Een webdesigner heeft verstand van interactief ontwerpen. Je kan immers op een website klikken. Je wilt iemand die een website ontwerpt die gebruiksvriendelijk is én mensen aanzet tot actie. Een goed webdesign ziet er niet alleen mooi uit, deze is eveneens ontworpen om aan te zetten tot actie.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

De techneut

De techneut is de persoon die de website daadwerkelijk gaat bouwen. Hij zet het ontwerp om in code (HTML) en sluit deze aan op het beheersysteem (CMS). Met dit systeem kun je zelf je website onderhouden. Een goede techneut zorgt voor de juiste code zodat je website snel geladen wordt. Tevens gebruikt hij de juiste technieken om optimaal vindbaar te zijn zodat de website er in alle browsers goed uitziet.

De marketeer

Deze persoon verdiept zich in je markt, je product of dienst, je klanten en je concurrenten. Wellicht schrijf je zelf je teksten. Echter kunnen wij je hier ook bij helpen. In dat geval gaat onze tekstschrijver aan de slag. Deze belt je op voor een interview waarop de tekstschrijver de teksten voor je website baseert. Over alles wordt goed nagedacht. Met SiteToGo als website bouwer krijg je een website die voor jouw bedrijf werkt. Een website die klanten realiseert! Dus wil je een website laten maken die werkt, kies dan voor SiteToGo.

Website bouwer gezocht? Wij werken landelijk!

Website bouwer gezocht? Wij hebben klanten door heel Nederland en werken dus ook landelijk. Onze klanten zitten onder andere in plaatsen als: Amersfoort, Harderwijk, Almere, Groningen, Eindhoven en Arnhem. Het maakt niet uit waar je zit in het land.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan