Voor een goede website heeft u eigenlijk meerdere personen nodig: Een webdesigner, een techneut en een marketeer. Helemaal compleet is het met ook nog een tekstschrijver en een fotograaf erbij. Bij SiteToGo werkt een team van specialisten aan de realisatie van uw website. Dus een website bouwer gezocht? Er zijn meerdere personen nodig voor een website. Zo krijgt u een website die op alle vlakken optimaal is.

De webdesigner

Een website bouwer gezocht? De webdesigner is meer dan een normale vormgever. Een webdesigner heeft verstand van interactief ontwerpen. Een website kan je immers op klikken. Je wilt iemand die een website ontwerp die gebruiksvriendelijk is. Maar ook mensen aanzet tot actie. Een goed webdesign ziet er niet alleen mooi uit, maar is ontworpen om aan te zetten tot actie.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

De techneut

De techneut is de persoon die de website daadwerkelijk gaat bouwen. Hij zet het ontwerp om in code (HTML) en sluit deze aan op het beheersysteem (CMS). Met dit systeem kunt u zelf uw website onderhouden. Een goede techneut zorgt voor de juiste code zodat uw website snel geladen wordt. Tevens gebruikt hij de juiste technieken om optimaal vindbaar te zijn en zodat de website er in alle browsers er goed uit ziet.

De marketeer

Deze persoon verdiept zich in uw markt, uw product of dienst, uw klanten en uw concurrenten. Wellicht schrijft u zelf uw teksten. Daar gaan we standaard bij SiteToGo vanuit. Echter kunnen wij u hier ook bij helpen. In dat geval gaat de marketeer aan de slag. Deze overlegt met de tekstschrijver geeft advies richting u. Alles wordt goed over nagedacht. Met SiteToGo als website bouwer krijgt u een website welke voor uw bedrijf werkt. Een website welke klanten realiseert! Dus wilt u een website laten maken die werkt kies dan voor SiteToGo.

Website bouwer gezocht? Wij werken landelijk!

Website bouwer gezocht? Wij hebben klanten door heel Nederland en werken dus ook landelijk. Onze klanten zitten o.a. in plaatsen als: Amersfoort, Harderwijk, Almere, Groningen, Eindhoven en Arnhem. Het maakt niet uit waar u zit in het land.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan