fbpx

Professionele website bouwer gezocht? Complete website
nu slechts € 995,-

Een website bouwer met uitgebreide online marketing ervaring? En met 15+ jaar ervaring? Dat maakt het verschil! Wij bouwen de beste professionele websites die vindbaar zijn en bezoekers omzetten in klanten. Websitebouwers die ervoor zorgen dat je meer klanten krijgt? Kies SiteToGo.

Bekijk ons portfolio Vrijblijvende offerte ontvangen

Wat zeggen onze klanten?

Meer dan 800 TEVREDEN KLANTEN hebben bij ons hun website laten maken. Zij geven ons gemiddeld een 9.3

"Zeer mooie uitstraling van de website, fijn dat er meegedacht wordt over de optimale indeling van mijn website."

Angelique Konings

Mondzorg Konings

"SiteToGo is een absolute aanrader! Het zijn echte specialisten. Een mooi eindresultaat en veel beter vindbaar in Google."

Arthur Huizinga

ArtVideo

"SiteToGo heeft een mooie, duidelijke website voor ons gemaakt. We krijgen merkbaar meer klanten."

Jaco Goudriaan

Lichtkunde Advies

Perfectie tot in elk detail. Dat zorgt voor resultaat.

De kwaliteiten van een goede website bouwer

Voor het realiseren van een goede website heb je goede websitebouwers nodig. Dat spreekt voor zich. Maar wat maakt een website bouwer de beste? Natuurlijk heeft deze veel ervaring. Maar kan ook heel goed communiceren met jou als klant en met z’n collega’s. Goed luisteren naar je wensen en doorvragen is een must. Maar goed samenwerken met collega’s is minstens zo belangrijk.

Bij de realisatie van een professionele website komen veel disciplines kijken. Denk aan de techniek van de website, het ontwerp, de content in je website, slimme call-to-actions en de juiste opbouw en structuur om optimaal vindbaar te zijn. Kennis van al deze benodigde kennis kom je zelden tot nooit tegen in één persoon.

Websites bouwen is teamwerk

Vandaar dat we websites realiseren in teamverband. Een website bouwer werkt niet alleen bij SiteToGo. Onze online marketeers kijken en denken mee. En het werk van iedereen wordt altijd gecontroleerd door een collega. Met deze werkwijze zorgen we voor een professioneel eindresultaat. Want alleen met deze samenwerking krijg je het beste eindresultaat. Zullen we samen gaan voor online succes?

 

Retailqf
weidewinst

Bekijk ons PORTFOLIO en ontdek de KWALITEIT waar we voor staan. Aandacht voor detail.

Massagepraktijk Surrender

PD Finance

Jouw Sportschool

Website bouwers die zorgen voor een vindbare website en een website die klanten oplevert.

Je website ziet er prachtig uit, maar toch krijg je praktisch geen klanten via je website. Hoe kan dit nou? Het kan zijn dat je website qua uitstraling en tekst je doelgroep niet perfect aanspreekt. Of dat je website niet goed vindbaar is in Google. Maar vaak zien we ook dat een website niet aanspoort tot actie. Je website laten bouwen door SiteToGo zorgt wel voor een succes online voor je onderneming!

 

Bezoekers aansporen tot actie

Een website moet slimme actie elementen bevatten om bezoekers aan te moedigen contact met je op te nemen. We noemen dit een converterende website. Maar wat voor actie elementen kies je en hoe zet je deze in je website? De website bouwers en online marketeers van SiteToGo hebben daar vele jaren aan ervaring in. Vindbaar zijn en bezoekers omzetten in klanten. Samen gaan voor online succes?

Gemaakt in Wordpress en simpel aan te passen

Wij hebben Wordpress eenvoudiger voor je gemaakt. Wat aanpassen aan je website? Dit is echt supersimpel.

Je website is écht optimaal voor Google

Als online marketing specialisten kan je vertrouwen op de beste techniek en opbouw voor Google.

DIT MAAKT ONS UNIEK

Je site gemaakt door online marketeers

SiteToGo is van Doelbewust online marketing. Logisch dat vindbaar & resultaatgericht altijd onze hoofdfocus is.

technische updates doen wij gewoon voor je

Wij garanderen dat je website altijd goed blijft werken. Wordpress en plugin updates doen wij voor je.

ALL-IN betekent echt ALL-IN bij SiteToGo.

Voor de scherpe prijs van € 995,- heb je werkelijk alles geregeld:
  • Prachtig webdesign
  • Met eigen domeinnaam en e-mail
  • Inclusief 10 stockfoto's
  • Onbeperkte vriendelijke support
  • Maandelijkse technische updates
  • Dagelijkse backups
Bekijk complete aanbod

Wij maken websites in wereldwijde marktleider: WordPress

Zelf je website even aanpassen? Super eenvoudig

Website bouwers kunnen voor de realisatie van hun website kiezen uit vele CMS systemen. CMS staat voor Content Management System. Ofwel: Een systeem waarmee je zelf je website kunt aanpassen. Wij gebruiken WordPress.

Waarom WordPress? WordPress is marktleider in de wereld qua CMS systemen. Al jaren lopen ze dus al voorop qua mogelijkheden. Daarnaast is WordPress ook nog eens een heel eenvoudig systeem. En kom je er toch eventjes niet uit? Dan bel je ons gewoon even voor support. Heb je je website bouwer gevraagd in welk systeem je website gemaakt gaat worden? Wij adviseren de wereldwijde marktleider: WordPress

Je website in de toekomst uitbreiden?

Je kunt je website volledig zelf aanpassen. Denk aan het aanpassen van teksten, foto’s plaatsen, Youtube filmpjes, bloggen of het menu van je website aanpassen. Maar misschien wil je je website wel uitbreiden met iets heel anders? WordPress bevat vele uitbreidingen. Bijna alles wat je je maar kunt bedenken is al iets voor beschikbaar. Elke website bouwer bij ons kent elk detail van WordPress en helpt je graag met het uitbreiden van je website. Dus heb je vragen? Bel gewoon even met een webdesigner van SiteToGo. En deze helpt je graag verder.

 

website laten maken

Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg.

Websitebouwers van SiteToGo voor het beste resultaat.

Website bouwer gezocht? Onze websitebouwers helpen je graag aan een geniale website. Wij stellen ons elke dag weer de vraag: Hoe kunnen we dit weer iets beter doen? Als je als bedrijf jezelf deze vraag al 15+ jaar stelt, dan blijf je in de online wereld altijd voorop lopen. En die voorsprong profiteren onze klanten van. Want we worden van niets blijer dan tevreden klanten.

Meer klanten?

Je wilt met je website meer klanten? Wij realiseren websites die een solide fundament zijn om dit voor elkaar te krijgen. Maar ons online marketing team kan je ook nog verder helpen. Bijvoorbeeld met top posities in Google. Die perfect geschreven tekst. Een Google Ads campagne of slim adverteren op bijvoorbeeld Facebook. We sparren graag vrijblijvend met je om de slimste strategie te bepalen.

 

WordPress website laten maken

Stel je vraag of ontvang een VRIJBLIJVENDE OFFERTE:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

+800 klanten door heel Nederland

Wij zitten centraal in Veenendaal. Echter realiseren wij websites voor ondernemers door het hele land. Bijvoorbeeld in Utrecht, Arnhem en Webdesign Amersfoort. We hebben contact via telefoon en e-mail. Dat gaat altijd uitstekend! Maar we kunnen natuurlijk ook persoonlijk afspreken.

Website offerte

webdesign klanten door heel Nederland

Wordpress tips

10 WordPress tips die iedereen moet weten

Lees meer
Team page - over ons webdesign

5 tips voor een goede teampagina (over ons)

Lees meer
Landingspagina effectief inrichten

Hoe richt je een goede landingspagina in? 10 tips!

Lees meer