We hebben alle kennis in huis. Ons instap product is SiteToGo speciaal voor startende ondernemers, stichtingen, verenigingen, zzp-ers en kleine ondernemingen.

Wat kenmerkt een goede webdeveloper?

Een goede webdeveloper heeft natuurlijk jaren ervaring in het ontwikkelen van websites. Webdevelopment is een vak waarbij het ook belangrijk is dat je goed kunt communiceren. Immers werkt een webdeveloper nooit solitair. Hij moet samenwerken met onder andere een marketeer en vormgever. Met onze webdevelopers heb je verder geen contact. Je hebt direct contact met de webdesigner. Deze moet immers je wensen vertalen naar het juiste ontwerp.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Wat er op de achtergrond qua techniek gebeurt zul je minder interessant vinden. Echter is het wel een belangrijke schakel in het ontwikkelen van een website. Een goede webdeveloper zorgt voor een snelle website, een website zonder fouten, een gebruiksvriendelijk beheersysteem en een website die optimaal door Google gevonden kan worden.

Website laten ontwikkelen?

Voor een standaard presentatie website rekenen wij een vaste prijs van € 549,-. Echter realiseren wij ook maatwerk websites. In dat geval gaat onze webdeveloper een unieke website ontwikkelen. Er is altijd iemand die het goedkoper kan. Bijvoorbeeld een freelancer. Lees echter dan eerst onze artikelen over de freelance webdesigner en over hoe de juiste webdesigner kiezen. De website ontwerper gaat een uniek ontwerp realiseren. Met SiteToGo kun je alle kanten op. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag.

Ontvang binnen één dag je offerte