Met een SiteToGo website gaat een professionele webdesigner met vele jaren ervaring uw website maken. U heeft 1 op 1 contact met hem. Hieronder leest u meer over onze werkwijze.

Webdesigner moet meer kunnen dan iets moois maken!

Een goede grafisch vormgever is nog niet direct een goede webdesigner bij een internetbureau. Een website is interactief. Er is contact tussen mens en machine. U wilt een website die rust uitstraalt en een duidelijke navigatie heeft. Een webdesigner moet goed rekening houden met alle verschillende schermen en systemen waarop een website correct moet werken. Uw ontwerp moet ook goed aansluiten op uw andere media. Een goede ontwerper van uw website weet wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van het internet. Daarnaast moet deze zich ook goed inleven in zaken als uw bedrijf, klanten e.d. Immers moet uw website naadloos aansluiten bij uw bedrijf.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Over onze webdesigners

Onze website bouwers hebben allemaal vele jaren ervaring. Als uw website ontworpen is wordt er altijd nog een tweede webdesigner bijgehaald om het ontwerp te beoordelen. Daaruit ontstaat een discussie om het ontwerp nog beter te maken. Met deze extra controle en samenwerking weten wij ontwerpen te realiseren die nog beter zijn! Zoekt u een webdesigner die gaat voor 100% kwaliteit? Dan bent u nu uitgezocht!

Wij maken websites voor klanten door het hele land.

Onze websites zijn niet alleen maar gemaakt voor mensen in onze directe regio. Zo hebben wij ook opdrachtgevers in Almere, Enschede, Venlo en Purmerend. Waar u met uw bedrijf ook zit in Nederland. Wij zijn graag uw partner voor het realiseren van een fantastische website! U wilt een website laten maken? Met SiteToGo gaat u voor kwaliteit voor een lage prijs!

Ontvang binnen één dag uw offerte