Met een SiteToGo website gaat een professionele webdesigner met veel ervaring je website maken. Je hebt een op een contact met hem. Hieronder lees je meer over onze werkwijze.

Webdesigner moet meer kunnen dan iets moois maken!

Een goede grafisch vormgever is nog niet direct een goede webdesigner bij een internetbureau. Een website is interactief. Er is contact tussen mens en machine. Je wilt een website die rust uitstraalt en een duidelijke navigatie heeft. Een webdesigner moet goed rekening houden met alle verschillende schermen en systemen waarop een website correct moet werken. Je ontwerp moet ook goed aansluiten op je andere media. Een goede ontwerper van je website weet wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van het internet. Daarnaast moet deze zich ook goed inleven in zaken als jouw bedrijf, klanten en dergelijk. Je website moet immers naadloos aansluiten bij je bedrijf.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Over onze webdesigners

Onze website bouwers hebben allemaal  veel ervaring. Als je website ontworpen is, wordt er altijd nog een tweede webdesigner gevraagd om het ontwerp te beoordelen. Daaruit ontstaat een discussie om het ontwerp nog beter te maken. Met deze extra controle en samenwerking weten wij ontwerpen te realiseren die nog beter zijn! Zoek je een webdesigner die gaat voor 100% kwaliteit? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Wij maken websites voor klanten door het hele land

Onze websites zijn niet alleen maar gemaakt voor mensen in onze directe regio. Zo hebben wij ook opdrachtgevers in Almere, Enschede, Venlo en Purmerend of ongeacht waar je ook zit in Nederland. Wij zijn graag je partner voor het realiseren van een fantastische website! Je wilt een website laten maken? SiteToGo gaat voor kwaliteit voor een lage prijs!

Ontvang binnen één dag je offerte