Webdesign bureau

Zoekt u een webdesign bureau? In ons werk is het heel simpel: Met een laptop en wat software kan iedereen websites maken. Ook u kent waarschijnlijk wel een neefje of buurjongen die het privé of via een eigen bedrijfje voor u kan regelen. Maar maakt u daar een juiste keuze? In dit artikel leg ik uit waar u op moet letten!

Waarom schrijven we deze tekst met advies bij het kiezen van uw webdesign bureau? We zouden toch gewoon ook kunnen roepen dat SiteToGo de beste is? Nee. Wij vinden het goed als u ook een eerlijke vergelijking maakt. Ontdek zelf waar u goed advies krijgt en een goed gevoel bij krijgt. Bel ons maar bel zeker ook een ander!

Freelance webdesigner of éénpitter/zzp-er?

Het realiseren van een website is vakwerk. En nog belangrijker: Een goede website kan eigenlijk niet door één iemand gemaakt worden. Zowel een techneut als ontwerper / webdesigner moet aan de slag met uw website. En deze twee disciplines vind je nooit in één persoon. Daarnaast is een derde persoon belangrijk: iemand die verstand heeft van internet marketing. Zodat u ook een website krijgt die vindbaar wordt en uw ideale klant perfect aanspreekt. Om bovenstaande reden is het al belangrijk om uit te kijken voor éénpitters. Is daar immers wel alle kennis aanwezig in een wereld die continue veranderd? Kan deze éénpitter continuïteit garanderen? Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Natuurlijk kunt u door studenten uw website laten maken! Maar dan heeft u dezelfde negatieve eigenschappen als bij een éénpitter/zzp-er.

Website laten maken door SiteToGo

Bij SiteToGo hoeft u niet alleen een website te laten maken met een webdesign in uw huisstijl. Wij regelen ook alle andere zaken zoals: domeinnaam aanvragen of verhuizen, hosting, aansluiten op ons website beheersysteem, vullen van uw website, statistieken, Google maps kaartje in uw website, contactformulier etc. Bekijk wat u krijgt als wij uw website maken.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Waar op letten bij het kiezen van een webdesign bureau?

Webdesign bureau’s zijn er in alle soorten en maten. Wij adviseren sowieso een bureau met meerdere medewerkers en genoeg kennis in huis. Dit merkt u al direct door een telefonisch gesprek. Worden uw vragen vertaald naar heldere en nuttige antwoorden? Word er meegedacht? Is er inlevingsvermogen? Word er altijd snel opgenomen? Krijgt u vlot de juiste persoon aan de lijn? Allemaal zaken die, samen met uw gevoel, belangrijk zijn in uw keuze. Laat u overtuigen door ons te bellen en te vragen wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij hebben klanten door het hele land!

Wij zitten centraal in Veenendaal. Echter realiseren wij niet alleen webdesign in Veenendaal. Onze klanten zitten zitten door het hele land. Zo hebben wij klanten in Maastricht, Arnhem, Groningen, Rotterdam en Ede. Gesprekken gaan via de telefoon en e-mail. En dat gaat altijd uitstekend! Laat u overtuigen door ons te bellen. Wij vertellen u dan ook graag hoe het proces gaat van bestelling tot live zetten van uw website!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan