Webdesign bureau

Zoek je een webdesign bureau? In ons werk is het heel simpel: met een laptop en wat software kan iedereen websites maken. Jij kent waarschijnlijk ook wel een neefje of buurjongen die het privé of via een eigen bedrijfje voor jou kan regelen. Maar maak je dan de juiste keuze? In dit artikel leg ik uit waar je op moet letten!

Waarom schrijven we deze tekst met advies bij het kiezen van je webdesign bureau? We zouden toch gewoon ook kunnen roepen dat SiteToGo de beste is? Nee. Wij vinden het goed als je een eerlijke vergelijking maakt. Ontdek zelf waar je goed advies krijgt en een goed gevoel bij krijgt. Bel ons maar bel zeker ook een ander!

Freelance webdesigner of éénpitter/zzp-er?

Het realiseren van een website is vakwerk. En nog belangrijker: een goede website kan eigenlijk niet door één iemand gemaakt worden. Zowel een techneut als ontwerper / webdesigner moet aan de slag met je website. En deze twee disciplines vind je nooit in één persoon. Daarnaast is een derde persoon belangrijk: iemand die verstand heeft van internet marketing. Zodat je ook een website krijgt die vindbaar wordt en de ideale klant perfect aanspreekt. Om bovenstaande reden is het al belangrijk om uit te kijken voor éénpitters. Is daar immers wel alle kennis aanwezig in een wereld die continue veranderd? Kan deze éénpitter continuïteit garanderen? Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Natuurlijk kun je door studenten je website laten maken! Maar dan krijg je te maken met dezelfde negatieve eigenschappen als bij een éénpitter/zzp-er.

Website laten maken door SiteToGo

Bij SiteToGo hoef je niet alleen een website te laten maken met een webdesign in jouw huisstijl. Wij regelen ook alle andere zaken zoals: domeinnaam aanvragen of verhuizen, hosting, aansluiten op ons website beheersysteem, vullen van je website, statistieken, Google maps kaartje in je website, contactformulier etc. Bekijk wat je krijgt als wij je website maken.

Vindbare website
Jobmaritiem Uitzendbureau
Bekijk al onze website voorbeelden

Waar op letten bij het kiezen van een webdesign bureau?

Webdesign bureau’s zijn er in alle soorten en maten. Wij adviseren sowieso een bureau met meerdere medewerkers en genoeg kennis in huis. Dit merk je al direct door een telefonisch gesprek. Worden je vragen vertaald naar heldere en nuttige antwoorden? Wordt er meegedacht? Is er inlevingsvermogen? Wordt er altijd snel opgenomen? Krijg je vlot de juiste persoon aan de lijn? Allemaal zaken die, samen met je gevoel, belangrijk zijn in je keuze. Laat je overtuigen door ons te bellen en te vragen wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij hebben klanten door het hele land!

Wij zitten centraal in Veenendaal. Echter realiseren wij niet alleen webdesign in Veenendaal. Onze klanten zitten zitten door het hele land. Zo hebben wij klanten in Maastricht, Arnhem, Groningen, Rotterdam en Ede. Gesprekken gaan via de telefoon en e-mail. En dat gaat altijd uitstekend! Laat je overtuigen door ons te bellen. Wij vertellen je dan ook graag hoe het proces gaat van bestelling tot live zetten van je website!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan