SiteToGo online marketing bureau. Voor online succes!

Laat je bedrijf groeien met effectieve internetmarketing. Wij zorgen voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten. Met meer dan 16 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om je te helpen. Op vele manieren kunnen wij je business laten groeien. Samen bepalen we de perfecte strategie. Wat kunnen wij voor je betekenen? We kunnen je  hoger in Google zetten, een Google AdWords campagne inrichten, starten met remarketing, de conversie van je website verhogen, een social media, campagne opzetten, nieuwsbrieven schrijven en nog veel meer. Wellicht zeggen al deze termen je niet direct wat. Bel ons en wij adviseren je graag.

Heeft een webdesigner van SiteToGo je website gemaakt. Dan staat alles perfect in de startblokken om nog meer klanten te krijgen via online marketing.

Gratis website en internet marketing scan

Je wilt weten waar je staat ten opzichte van je concurrenten? Wat is de beste strategie om te zorgen voor meer klanten? Laat ons een gratis website en internet marketing scan uitvoeren. We brengen duidelijk in kaart waar je kansen liggen! Neem contact met ons op voor een gratis scan.

Hoger in Google

Je kunt op twee manieren hoger in Google komen. Via Google AdWords (adverteren via Google) of door hoog in de normale zoekresultaten te komen. Meer dan 98% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Inzetten op Google via online marketing zorgt voor nieuwe potentiële klanten die je website bezoeken. Dit kun je allemaal bijhouden in Google Analytics. Mocht je daar hulp bij nodig hebben; wij zijn gecertificeerd!

Remarketing

Mensen maken vaak niet direct een beslissing op het internet. Ze zijn in de oriëntatiefase. Met remarketing doe je het volgende: zodra mensen op de website geweest zijn plaatsen we een cookie. Vervolgens kunnen we je bezoekers volgen op het internet. In een juiste dosering worden zeer herkenbare banners getoond. De kracht van herhaling wordt toegepast. Zodra mensen wel in de beslissingsfase zitten is er een veel grotere kans dat ze jou kiezen dan een ander. Uit onderzoek blijkt dat remarketing zorgt voor 70% meer kans op leads/verkoop.

Website conversie verhogen

Je krijgt bezoekers naar je website maar deze worden niet omgezet in klanten? Dit kan aan allerlei zaken liggen. Mensen zijn op het internet heel vluchtig. In enkele seconden bepalen ze of ze verder zoeken of contact opnemen. De kleinste details zorgen voor bezoekers die je website weer verlaten. Afbeeldingen die je doelgroep niet aanspreken, teksten die niet (fijn) leesbaar zijn, te weinig of niet de juiste contactmogelijkheden. Laat ons je website verbeteren voor een hogere conversie.