Maatwerk webdesign is ook mogelijk met SiteToGo!

Met SiteToGo realiseren we websites volgens template ontwerpen. Samen kiezen we een basis ontwerp/indeling uit, deze zetten we vervolgens helemaal in de gewenste huisstijl. Zo krijgt u een heel eigen website. Echter is een 100% maatwerk website of webshop ook mogelijk!

Meer dan 16 jaar ervaring

SiteToGo is een product van Doelbewust online marketing. SiteToGo is bedoelt voor de kleine (startende) ondernemer die snel en simpel een professionele website wilt laten maken. Dit alles voor een zeer scherpe prijs. Met Doelbewust realiseren wij echter ook grote maatwerk websites en webshops. Tevens hebben wij meer dan 16 jaar ervaring in online marketing.

De eerste stap is samen brainstormen

Een maatwerk traject begint altijd eerst met een goed gesprek! Samen nemen we uw wensen door en brainstormen hierover. Natuurlijk zullen we de juiste vragen stellen en daarbij ook op een gezonde manier kritisch zijn. Op basis van dit gesprek maken wij een maatwerk offerte met een fixed prijs. Ofwel: duidelijkheid vooraf! In deze offerte staat ook een planning voor de realisatie van uw project.

Een doelbewuste aanpak!

Voor elk online project hebben wij altijd hetzelfde uitgangspunt: Een doelbewuste aanpak! Uw online strategie moet meer leads, klanten en verkoop realiseren. We zorgen voor een website welke gericht is op conversie en vindbaarheid.

Vul onderstaande formulier in en stel uw vraag: