Maatwerk webdesign is ook mogelijk met SiteToGo!

Met SiteToGo realiseren we websites volgens template ontwerpen. Samen kiezen we een basis ontwerp/indeling uit, deze zetten we vervolgens helemaal in de gewenste huisstijl. Zo krijg je een heel eigen website. Echter is een 100% maatwerk website of webshop ook een mogelijkheid!

Meer dan 16 jaar ervaring

SiteToGo is een product van Doelbewust Online Marketing. Eenvoudige website laten maken? Daar is SiteToGo voor bedoeld. Maar maatwerk websites maken wij ook. SiteToGo is bedoeld voor de kleine (startende) ondernemer die snel en simpel een website wil laten maken voor een zeer scherpe prijs. Met Doelbewust realiseren wij echter ook grote maatwerk websites en webshops. Tevens hebben wij meer dan 16 jaar ervaring in online marketing.

De eerste stap is samen brainstormen

Een maatwerk traject begint eerst altijd met een goed gesprek! Samen nemen we je wensen door en brainstormen hierover. Natuurlijk stellen we de juiste vragen en zijn we daarbij ook kritisch op een gezonde manier. Op basis van dit gesprek maken wij een maatwerk offerte met een vaste prijs. Met andere woorden: duidelijkheid vooraf! In deze offerte vind je ook een planning voor de realisatie van het project.

Een doelbewuste aanpak!

Voor elk online project hebben wij altijd hetzelfde uitgangspunt: een doelbewuste aanpak! Je online strategie moet meer leads, klanten en verkoop realiseren. We zorgen voor een website die gericht is op conversie en vindbaarheid.

Vul onderstaand formulier in en stel je vraag: