Logo laten ontwerpen?

Wil je een logo laten ontwerpen? Wij hebben reeds honderden professionele maatwerk logo’s ontwikkeld. En zoals je van SiteToGo kan verwachten: Voor een hele scherpe prijs. Je logo laten ontwerpen door SiteToGo gaat in een aantal fases. Het eindresultaat is altijd een professioneel logo welke perfect perfect past bij je onderneming.

 

bekijk logo voorbeelden

Je logo laten ontwerpen in 4 fases:

Je logo laten ontwerpen door SiteToGo zorgt gegarandeerd voor een origineel en professioneel eindresultaat. We doorlopen drie fases:

fase 1: Intake

Met de vormgever wordt besproken wat je exact doet met je onderneming, wie je doelgroep is en wat je precies doet. Natuurlijk mag je ook je wensen doorgeven. Vervolgens gaan we voor je aan de slag.

Fase 2: Schetsen en ontwerpen

Een ontwerper van ons gaat aan de slag met schetsen en ontwerpen. Je logo laten ontwerpen is een creatieve proces. We gaan een professioneel en uniek logo voor je ontwikkelen. We maken ook een variatie op het logo. Wil je graag het logo in verschillende kleurstijlen zien? Dat kan natuurlijk!

Fase 3: Correctieronde

Hetgeen we voor je gemaakt hebben gaan we met je bespreken. Door onze uitgebreide ervaring slaan we vaak direct de spijker op de kop. Maar wellicht wens je nog correcties op je gerealiseerde logo. Tijdens de correctieronde perfectioneren we je logo.

Fase 4: Oplevering van je professionele logo

We leveren je logo op. Je logo ontvang je natuurlijk in drukwerk kwaliteit en diverse formaten die je kunt gebruiken voor web en print. Je wordt eigenaar van je logo en wij houden dus niet de exclusieve rechten op je logo. Dat klinkt logisch. Maar is bij veel bureau’s niet het geval.

logo laten ontwerpen

logo en huisstijl laten ontwerpen

Bij SitetoGo kun je niet alleen je logo laten ontwerpen. We maken ook huisstijlen. Je huisstijl is de uitstraling van je bedrijf. Deze komt bijvoorbeeld tot uiting in bijvoorbeeld een visitekaartje, briefpapier, flyer, rollup-banner of brochure. Wil je een bus of auto bedrukt hebben met een origineel ontwerp? Dat kan ook. Wij verzorgen graag al je uitingen voor je. Je logo en huisstijl laten ontwerpen door SiteToGo zorgt voor een professionele uitstraling voor je bedrijf.

Logo laten ontwerpen kosten?

Wat zijn de kosten voor je logo laten ontwerpen? Wij realiseren je logo voor een vaste prijs van € 300,-. In alle gevallen realiseren wij een compleet op maat ontwikkeld logo voor je. Soms wenst een klant meer logo variaties om uit te kiezen of een heleboel kleurvoorstellen. Dan kan het zijn dat de realisatie van je logo wat meer uren met zich meebrengt. Maar natuurlijk bespreken we dit van te voren met je en heb je van te voren altijd duidelijkheid over de kosten.

Offerte ontvangen of nog vragen?

Wij zijn niet alleen je website design bureau voor het laten realiseren van je professionele website. We helpen je ook graag met je logo en huisstijl. Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaande formulier in.offerte