Logo laten ontwerpen

Wil je een logo laten ontwerpen of ben je op zoek naar een complete huisstijl? Zoek je een bedrijf waarbij je visitekaartjes kunt laten drukken of heb je een actie en wil je een flyer laten ontwerpen? Dan helpt SiteToGo je daar graag bij. Voor al je drukwerk zijn wij eveneens je geschikte partner. Onze creatieve designers gaan graag met je in gesprek om je wensen te bespreken en te vertalen naar een logo en/of huisstijl die precies staat voor wat jij met je bedrijf wilt uitstralen. Het logo moet passen bij de kernwaarden van je bedrijf en deze ook representeren. Dat is wat SiteToGo voor jouw bedrijf kan realiseren.
Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen door een specialist

Je logo laten ontwerpen is werk voor een specialist. Webdesign is namelijk een vak op zich. Een logo is belangrijk omdat dit vaak het eerste is dat mensen zien van je bedrijf. En je weet dat je slechts één keer een goede indruk maakt. Een logo zorgt ervoor dat je opvalt met je bedrijf en getuigt van professionaliteit: je bouwt er geloofwaardigheid en betrouwbaarheid mee op.

Kenmerken logo

Een logo moet een aantal kenmerken hebben. Dit zijn de volgende:

  • Een logo moet tijdloos zijn: het is natuurlijk niet de bedoeling dat je logo slechts een jaar of twee meegaat en dan wordt ervaren als oubollig of ouderwets. Een goed logo gaat decennialang mee.
  • Een logo is origineel: je wilt voorkomen dat je logo lijkt op een ander bedrijf, laat staan dat er mogelijk sprake is van plagiaat.
  • Je logo moet eveneens passen bij de branche waarin je werkzaam bent: een logo voor een kinderdagverblijf is anders dan een logo voor een bewindvoeringsbureau.
  • Eenvoud is troef: een eenvoudig logo wordt beter onthouden, is herkenbaar en daarom doeltreffend.
  • Je logo is overtuigend ongeacht het medium waarvoor het wordt gebruikt: denk aan een bedrijfsauto, drukwerk of wanneer je logo in één kleur wordt afgebeeld.

Prijs logo ontwerp

Denk je dat de prijs voor het logo ontwerp niet te betalen is? Dan kun je zelf een logo ontwerpen of kiezen voor een goedkoop logo. Vaak hebben deze logo’s echter niet de kenmerken die zo belangrijk zijn voor een logo. Gelukkig hoeft een logo helemaal niet duur te zijn. Bij SiteToGo ontwerpen wij je logo op maat voor €225,- exclusief btw.

 

Bestel direct via de website je logo op maat