Internet marketing voor meer klanten?

Laat uw bedrijf groeien met effectieve internet marketing. Wij zorgen voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten. Met meer dan 16 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om u te helpen. Op vele manieren kunnen wij uw business laten groeien. Samen bepalen we de perfecte strategie. We kunnen o.a. kiezen voor: U hoger in Google zetten, Google AdWords, remarketing, de conversie van uw website verhogen, Sociale media, nieuwsbrieven etc. Wellicht zeggen al deze termen u niet direct wat. Bel ons en wij adviseren u graag.

Gratis website en internet marketing scan

U wilt weten waar u staat en uw concurrenten? Wat is de beste strategie om te zorgen voor meer klanten? Laat ons een gratis website en internet marketing scan uitvoeren. U krijgt perfect in beeld waar uw kansen liggen! Neem contact met ons op voor een gratis scan.

Hoger in Google

U kunt op twee manieren hoger in Google komen. Via Google AdWords (adverteren via Google) of door hoog in de normale zoekresultaten te komen. Meer dan 98% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Inzetten op Google marketing zorgt voor nieuwe potentiële klanten naar uw website. Dit kunt u allemaal bijhouden in Google Analytics. Mocht u daar hulp bij nodig hebben; wij zijn daarin gecertificeerd!

Remarketing

Mensen maken vaak niet direct een beslissing op het internet. Ze zijn in de oriëntatie fase. Met remarketing doe je het volgende: Zodra mensen op de website geweest zijn plaatsen we een cookie. Vervolgens kunnen we mensen op het internet volgen. In een juiste dosering worden zeer herkenbare banners getoond. De kracht van de herhaling wordt toegepast. Zodra mensen wel in de beslissingsfase zitten is er een veel grotere kans dat ze jullie kiezen dan een ander. Uit onderzoek blijkt dat remarketing 70% meer kans geeft op leads/verkoop.

Website conversie verhogen

U krijgt bezoekers naar uw website maar deze worden niet omgezet naar klanten? Dit kan aan allerlei zaken liggen. Mensen zijn op het internet heel vluchtig. In enkele seconden bepalen ze of ze verder zoeken of contact op gaan nemen. De kleinste details zorgt voor afvallers. Afbeeldingen die uw doelgroep niet aanspreken, teksten die niet fijn leesbaar zijn, te weinig of niet de juiste contactmogelijkheden etc.. Laat ons uw website verbeteren voor een hogere conversie.