fbpx

Een goedkope website?

+800 klanten | klantwaardering 8.3 | vanaf € 995,-

Je wenst een goedkope website. Maar natuurlijk wil je wel een fantastische website welke zorgt voor online succes. Door onze slimme aanpak realiseren wij websites vanaf slechts € 995,-. SiteToGo is een product van ons bedrijf Doelbewust online marketing. In de basis zijn wij dus online marketeers. Online marketeers die je website maken zorgt voor een website die écht goed vindbaar is in Google. En….bezoekers omzet in klanten!

Bekijk ons portfolio vrijblijvende offerte ontvangen

Wat zeggen onze klanten?

Meer dan 800 TEVREDEN KLANTEN hebben bij ons hun website laten maken. Zij geven ons gemiddeld een 9.3

"Zeer mooie uitstraling van de website, fijn dat er meegedacht wordt over de optimale indeling van mijn website."

Angelique Konings

Mondzorg Konings

"SiteToGo is een absolute aanrader! Het zijn echte specialisten. Een mooi eindresultaat en veel beter vindbaar in Google."

Arthur Huizinga

ArtVideo

"SiteToGo heeft een mooie, duidelijke website voor ons gemaakt. We krijgen merkbaar meer klanten."

Jaco Goudriaan

Lichtkunde Advies

Je wilt een goedkope website. Maar natuurlijk wel online succes!

Op elk potje past een dekseltje. De ene partij heb je eerder een klik mee dan de ander. Dat is logisch. Maar wat is nou belangrijk om op te letten?

Wij hebben één van de scherpste prijzen van Nederland. Bij ons kun je echt een goedkope website laten maken. Maar kies je wel voor kwaliteit! Er zijn natuurlijk altijd partijen die goedkoper zijn. Maar natuurlijk selecteer je niet slechts op prijs. Wij adviseren dat je bij je keuze kijkt naar de ervaring van het bureau. Spreekt het portfolio aan? Zijn klanten enthousiast over het bedrijf? Hoeveel jaar ervaring hebben ze?

Focus op vindbaarheid & conversie

Maar kijk ook eens of het bedrijf ervaring heeft met online marketing. Want online marketeers hebben een andere kijk op webdesign. Ook bij het maken van een goedkope website zullen deze extra veel focus hebben op het maken van een vindbare website. Daarnaast zorgen deze voor een website welke aanzet tot actie. Heb je een nieuwe website nodig? Kies SiteToGo voor je online succes.

Bekijk portfolio

een goedkope website
WordPress website

Bekijk ons PORTFOLIO en ontdek de KWALITEIT waar we voor staan. Aandacht voor detail.

Massagepraktijk Surrender

PD Finance

Jouw Sportschool

De unieke krachtige combinatie van specialisten in webdesign & online marketing.

SiteToGo is van ons bedrijf: Doelbewust online marketing. In de kern zijn we dus online marketeers. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in webdesign en online marketing.  Dit zorgt voor een unieke combinatie. Een goedkope website gemaakt door SiteToGo betekent dus een online marketing team en een webdesign team dat samen de krachten bundelt. Wat heb jij daar aan? Een website die straks écht optimaal gebouwd is voor Google en je website bezoekers omzet in klanten. Ofwel: Een website die voor je werkt.

Gemaakt in Wordpress en simpel aan te passen

Wij hebben Wordpress eenvoudiger voor je gemaakt. Wat aanpassen aan je website? Dit is echt supersimpel.

Je website is écht optimaal voor Google

Als online marketing specialisten kan je vertrouwen op de beste techniek en opbouw voor Google.

DIT MAAKT ONS UNIEK

Je site gemaakt door online marketeers

SiteToGo is van Doelbewust online marketing. Logisch dat vindbaar & resultaatgericht altijd onze hoofdfocus is.

technische updates doen wij gewoon voor je

Wij garanderen dat je website altijd goed blijft werken. Wordpress en plugin updates doen wij voor je.

ALL-IN betekent echt ALL-IN bij SiteToGo.

Voor de scherpe prijs van € 995,- heb je werkelijk alles geregeld:
  • Prachtig webdesign
  • Met eigen domeinnaam en e-mail
  • Inclusief 10 stockfoto's
  • Onbeperkte vriendelijke support
  • Maandelijkse technische updates
  • Dagelijkse backups
Bekijk complete aanbod

Een Goedkope WordPress laten maken?

Je wilt natuurlijk makkelijk je website kunnen aanpassen. Even een foto plaatsen of een nieuwe pagina toevoegen? Dit doe je met een CMS (Content Management System).

Er zijn vele CMS systemen. Wij maken jouw website bewust in WordPress. WordPress is namelijk marktleider in de wereld qua CMS systemen. Dit betekent dat ze altijd voorop lopen qua techniek en mogelijkheden. Daarnaast is dit systeem ook nog eens heel eenvoudig in gebruik.

Onbeperkte vriendelijke telefonische support

Je hebt door ons je goedkope website laten maken en hebt nu een schitterende website. Maar nu wil je wat aanpassen aan je website. Ondanks dat WordPress heel simpel is, kunnen we het ons toch voorstellen dat je er soms even niet uitkomt. Gelukkig kan je dan altijd snel op ons terugvallen. Bel ons gewoon even en we leggen je alles even rustig uit. Daar nemen we graag de tijd voor en geen vraag is ons te gek. Verwacht bij ons geen wachtrijen of bel-menu’s. Je krijgt altijd direct iemand aan de lijn. Je website laten maken door SiteToGo? Wij zijn er ook na de realisatie van je website voor je.

Bekijk portfolio

goedkope WordPress website

Hoe wordt je website echt goed vindbaar in Google?

Een goedkope website hoeft niet te betekenen dat hij dan van mindere kwaliteit is voor Google. Als echte Google specialisten weten we tot in detail hoe je website technisch opgebouwd moet worden voor optimale vindbaarheid.

Google kijkt naar meer dan 200 factoren om te bepalen wie bovenaan en wie onderaan komt. Grofweg kan je zeggen dat de belangrijkste elementen zijn: de techniek van je website, de content in je website en de populariteit van je website. Wij zorgen voor de allerbeste techniek en de opbouw van onze websites zorgt ervoor dat Google je content het beste indexeert. Wil je meer hulp om maximaal te scoren in Google? Wij helpen je graag.

Bekijk portfolio

goedkope website bouwen

Stel je vraag of ontvang een VRIJBLIJVENDE OFFERTE:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

+800 klanten door heel Nederland

Wij maken websites voor klanten uit heel Nederland. We werken heel vaak op afstand. Hierbij communiceren we via telefoon en e-mail. Maar natuurlijk kunnen we ook afspreken. Dus kom je bijvoorbeeld uit UtrechtAmersfoort of Veenendaal zorgen voor je online succes.

Website offerte

 

webdesign klanten door heel Nederland

Wordpress tips

10 WordPress tips die iedereen moet weten

Lees meer
Team page - over ons webdesign

5 tips voor een goede teampagina (over ons)

Lees meer
Landingspagina effectief inrichten

Hoe richt je een goede landingspagina in? 10 tips!

Lees meer